tirsdag 7. september 2010

PFB - prosjekter før bloggen

Jeg har holdt på med strikking i ca 1 år, og har rukket å produsere en del på denne tiden! For det meste har jeg strikket babytøy, siden dette går fort unna ( pluss at det kanskje blir bruk for det en gang i framtia?)

Her er noen bilder av litt av det jeg har strikket i løpet av det siste året! Det har gått mest i drops design, jeg er så glad i designene deres! Pluss at de ulike garntypene deres er så fine!


Dette er det første babysettet jeg strikket. Nevøen min hadde fått seg dette settet, og jeg ble helt forelsket i det, så jeg måtte strikke det selv og. Jeg trodde kanskje at jeg hadde tatt meg vann over hodet, men det gikk faktisk ganske bra! Siden oppskriften kun var på genser og sokker, fant jeg liksågodt en tilfeldig oppskrift på en bukse, og strikket den i samme farger som genseren. Settet er strikket i deilige Alpaca!
Her har jeg strikket et hentesett i Fabel fra Garnstudio, og i størrelse nyfødt. Det er jakke, bukse, lue, sokker og votter! Fabel er et melert garn som får det mønsteret som buksen og vottene har! Veldig fascinerende. Blir spennende å se hvem som skal hjem i dette settet ;-)5 kommentarer:

 1. Så masse fint her var. Og jeg gleder meg til å følge med i bloggen din videre. Psst, give away hos meg også, om ikke du har vært der alt.
  Når du linker i bloggen, så trykk på kobling i menyen over der du skriver, og lim inn linken der. Da kan man trykke på linken i bloggen din.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med blogg. Kjempefine babysett

  SvarSlett
 3. Velkommen til bloggverden ;o) Flotte hentesett du har strikket ;o)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med blogg! Kjempefine babysett!

  SvarSlett