tirsdag 14. september 2010

På ønskepinnene!

Jeg har tusen planer om hva jeg har lyst til å strikke! Alle ideene kommer samtidig, og jeg greier ikke å høre hvem som roper høyest om å komme først ut i livet. Først og fremt har jeg lyst å kaste meg på denne kjolen fra Dropsdesign. Jeg bare fabler om hvor varm og god den må vær på kalde dager, med en god og varm tights under. Den SKAL jeg strikke! Ja, en gang altså...
 
Så har jeg lyst til å strikke en ulltrøye til meg selv, helst i alpakka. Så kan jeg holde meg god og varm på kalde dager. Jeg har mange fine farger som jeg kunne brukt, så fikk jeg brukt opp litt restegarn i tillegg!

Neste ut er dusinvis med sokker, luer, skjerf, ja egentlig det som skal til for å få brukt opp noe av garnet i skattekista.

Siste ut er en babytrøye i angoragarnet mitt. Angora er 10 ganger varmere enn ull,  så dette garnet tror jeg må bli noe babytøy! Kanskje noe slik som denne fra Nøstebarn?

 (bildet er lånt fra www.nostebarn.no)

Jeg har planene, garnet og pinnene, men mangler bare tiden! Flere som kunne ønske seg at døgnet hadde mer en 24 timer? 24 timer + et par-tre timer som var ment til strikking, det kunne gjort susen :-)

2 kommentarer:

  1. Tror dette er strikkerens evige problem. Jeg har såååå mange oppskrifter i kø at jeg tror jeg må pensjonere meg for å få tid til alt :)

    SvarSlett
  2. Samme her! Ble nettopp ferdig med en sånn liten hals fra Myk Start som du strikket i brunt. Ellers er det 1000 prosjekter her også! Men det er gøy :D

    SvarSlett