onsdag 8. september 2010

Kashmir alpakka!

I dag på jobben fikk jeg hendene mine på et nyyyydelig garn! Dette garnet er en nyhet fra Sandnes og heter Kashmir alpakka! Det skal strikkes på pinne nr 5, og har en strikkefasthet på 17 = 10 cm. Vi fikk 9 farger som alle sammen skriker etter å bli strikket til deilige, luksuriøse, varme, myke og herlige vinterplagg til kalde dager! Gjett om jeg skal kjøpe dette garnet og strikke noe i det :-) Jeg kommer til å ha våte drømmer om store skjerf, varme halser, gode luer og ikke minst varme plagg som er strikket i Kashmir alpakka.

Er det noen som har rukket prøvd det?

(forresten så har jeg faktisk ikke kjøpt så mye foreløpig på jobben som fryktet, 4 nøster på 3 dager kan vel ikke sies å være ille??? men nå skal jeg investere i litt kashmir alpakka, så da går nok antallet opp ja ;) )

6 kommentarer:

 1. Jeg kom også over dette garnet i helga og falt helt pladask! Må bare finne noe fint å strikke med det før jeg kjøper noe.
  Det blir nok ett eller annet babytøy kan jeg tenke meg.

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Jeg har strikket babyjakke og babylue i dette garnet. Helt fantastisk å strikke med, blir utrolig mykt og deilig :)
  Nå leter jeg etter sokkemønster til babysokker i det samme garnet.

  SvarSlett
 3. Jeg har strikket hals og vanter, se forsiden av ett hefte fra Sandnes. Garnet er lett og raskt og strikke med, mykt og deilig. Gleder meg til å se min unge vakre datter med støvrosa hals og hansker til uka - mangler kun en heklekant så er det perfekt.

  SvarSlett
 4. Du bør ønske deg en tur til Tallin til jul-der shopper mange masse fint garn i svære nøster..grattis med finfin blogg, artig!
  Hilsen Trine Elvebakk

  SvarSlett
 5. Hei. Hvor mye veier nøste og hvor langt er det? Er på jakt etter garn som er på ca 75m/25g eller 150m/50g eller noe i den duren. Gjerne til og med ren kashmir, men det er vanskelig å få tak i i Norge.

  SvarSlett
 6. Hei! Kashir alpakka veier 50 gram og er 68 meter. Jeg jobber på en strikkebutikk i Bergen og der har vi rent kasmir garn på 25 grams nøster, er usikker på antall meter men det kan jeg sjekke på jobb i dag. Prisen er 149 kr. Butikken heter Modellstrikk :)

  SvarSlett