fredag 14. september 2012

Strikkedingser? Ja takk!

Jeg er fan av såkalte strikkedingser som er med på å gjøre et lite strikkeliv litt lettere! Små måleband, maskesamlere, søte maskemarkører, omgangstellere osv... Nå har jeg funnet et behov for en ny dings.

Hver gang jeg strikker mønster med flere farger, blir jeg like irritert over alle de ulike fargetrådene som tvinner seg inn i hverandre. Jeg prøver hele tiden å ha kontroll på dem, og blir like skuffet hver gang. For at trådene tvinner seg sammen, DET kan du skrive opp at de gjør!

Hver gang dette skjer tenker jeg at jeg skulle ha funnet opp en liten hylse som kan tres på venstre pekefinger som kan være med på å holde alle fargetrådene adskilt.. Jaja, det har blitt med tanken. Helt til nå! Nå har jeg nemlig funnet ut at Strikkenett selger strikkefingerbøl fra Prym!Gjett hvem som var rask med å bestille og som gleder seg til pakke i posten! Med i handlekurven havnet også denne, en Prym Needle Twister. Nålene festes i bunnen med magnet, og skrus opp! Når "twistern" ikke er i bruk, er det bare å skru tilbake og sette på lokket. Voila!
Her kan du se en video av den i bruk.

3 kommentarer:

  1. Genialt!! Elsker sånne dubbeditter jeg også. Dette må jeg ha!!

    SvarSlett
  2. Dubbeditter er toppen! Fin dag til deg.

    SvarSlett