onsdag 17. november 2010

Nye oppskrifter

Jeg har handlet litt i det siste, men faktisk ikke garn denne gangen! Nå har jeg kjøpt mange nye fine oppskrifter sånn at jeg får brukt litt av garnet mitt. Først ut er noe som jeg aldri trodde at jeg skulle kjøpe, nemlig Familien! Jeg har bestendig sett for meg at Familien blir kjøpt av damer på 40+, men nå har jeg altså kjøpt det. Men til mitt forsvar var det julenummeret, med massevis av nye oppskrifter og inspirasjon! Blant annet nisser og snømenn, julepynt, mange kreasjoner fra Tine Solheim og nydelige tunika'er.Det neste jeg har kjøpt er to hefter Sublime, ett for baby og ett for dame og herre. Babyutgaven har enkle og nydelige plagg med klassiske snitt og uten for mye "dikkedarier"! Sandnesgarn har et samarbeid med det engelske Sirdar, men nå skal dessverre Sandnesgarn slutte med Sublime, og derfor selges garn og oppskrifter billig. Jeg sa ja takk, og benyttet meg av muligheten til å kjøpe disse to heftene uten garn! Jeg tenker at Drops Merino Extra Fine kan gjøre susen i disse oppskriftene ;-)


Som mange andre har jeg også kjøpt Strikkeboka og Myke Masker. Det er utrolig mange flotte oppskrifter i disse bøkene, og jeg har satt sammen et lite utvalg som jeg har lyst til å strikke.

2 kommentarer:

  1. Hey, Familien er et veldig koselig blad det, selv for oss under 40, lol. Høres ut som du har planer for det meste av garnet ditt nå

    SvarSlett
  2. Så mye fint du har fått deg da! Jeg kjøper alltid forskjellige julenumre, og har sett at det er slike blader som Allers og Familien som har de beste julenumrene, selv om det er 16 år til jeg er 40 år;)

    SvarSlett