fredag 17. desember 2010

Snart jul!

Akkurat nå får strikkeblogg være strikkeblogg, for nå vil jeg skrive om jul. Endelig er det min tur til å si: JULEFERIE og overstått eksamen! Kvelden har jeg tilbrakt i mitt eget selskap med strikking, julemusikk og min etterlengtede julebrus (Dahls selvfølgelig!). Veldig god start på ferien :) Nå kan jeg ikke unngå at julefreden senker seg over meg. Jeg har lyst å dele min favorittjulesang med dere. O helga natt. Det finnes ikke mektigere julesang enn den! Den rører meg hvert eneste år.







 

Jeg har jukset litt, for jeg har allerede pyntet juletreet! Men til mitt forsvar er det et lite juletre i plast, og det har blitt en tradisjon å pynte i god tid før jul (men det er kun fordi det er så lite).


Hemmelig julevenninne

Jeg er med på hemmelig venninne enda en gang på NSF, denne gangen er det hemmelig JULEvenninne. Jeg fikk pakken i posten etter en lang og frustrerende dag med eksamenslesing, perfekt timing! Det ble da en god ende på en slitsom dag.






















Jeg fikk 4 nøster av herlig MiniAlpakka fra Sandnes, i to farger. Den ene fargen er faktisk samme lillafarge som i fanakofta mi, (kanskje det er et tegn på at jeg skal strikke meg matchende lue til?), og den andre er nydelig grønn. Jeg blir like glad hver gang jeg tar i et nøste med alpakka, det er like mykt og deilig uansett. I tillegg fikk jeg 2 flettepinner og 2 omgangmålere! (eller hva heter det?) Uansett kan jeg vri på dem for at jeg skal huske hvilken omgang jeg er i, kjempesmart! Hvor mange ganger har man ikke måtte telle seg fram, og til og med gjette i noen tilfeller?

Hintet var at avsenderen var førstegangsfødende 9. november, og da havner jeg på Strikketussa :) Tusen takk for en kjempefin gave! Den var et stort lyspunkt i adventstia!

søndag 12. desember 2010

Adventskalender

Nå har det gått 12 dager av adventen, og vi er allerede halvveis! På bordet mitt i kveld står 3 lilla lys og brenner, og det sammen med blant annet eksamenslesing er faktisk med på å sette med i førjulsstemning. Sånn er det å være student, men heldigvis er det siste julen jeg studerer!

Jeg har fått en kjempefin adventskalender fra en hemmelig venninne på NSF, og har allerede koset meg masse med de 12 første pakkene. Jeg har fått masse fint, blant annet te, sjokolade, masse garn (jehuu) og strikkepinner i bambus. Her skal dere få se litt av det jeg har fått.

















































Jeg er helt rørt over hvor mye arbeid og omtanke min hemmelige kalendervenninne har lagt ned i kalenderen!